TP, FS og Fronter - Tilgang til rom for fagpersoner

Fagpersoner bestilt i TP vil nå få tilgang til fronterrom (grupperom spesielt) i god tid før semesterstart, uten sluttdato.

Fagpersoners tilgang til grupperom i Fronter

Fagpersoners tilgang til grupperom i Fronter styres av datointervallet på personroller knyttet til aktiviteten i FS. Tidligere (med Syllabus) ble dette datointervallet for fagpersoner som var bestilt til undervisning (altså personroller tilknyttet timeplansforekomster) satt til start og slutt for den faktisk bestilte undervisningen.

Nå er dette endret slik at datointervallet for fagpersoner som er bestilt i TP får en bestemt startdato uten avslutning, altså et intervall som ikke er knyttet til de faktiske undervisningsdatoene. På den måten vil fagpersoner bestilt gjennom TP få tilgang til grupperom i Fronter lenge før semesterstart og med åpen slutt.

Merknad: På grunn av tilbakemeldinger fra enkelte fakulteter får datointervallet for frontertilgang via TP en avslutning. Tilgangen til fronterrommene stenger når neste semester starter. Så kan vi justere dette dersom det er behov for det.

Publisert 25. feb. 2015 11:19 - Sist endret 17. apr. 2015 13:12