Workshop i søknadsskriving (Helsam)

Forskere ved Helsam inviteres til workshop i søknadsskriving 1. februar. Workshopen er et tilbud og  et viktig bidrag i instituttets satsing på å styrke søknadene til Forskningsrådet. 

Alle forskere ved Helsam som søker midler hos Forskningsrådet oppfordres til å melde seg på workshopen.

Forskningsrådet gjennomfører i 2019 større endringer i egen organisasjon, rundt søknadsprosessen og i vurderingene for å innvilge støtte. Dette påvirker instituttet i stor grad. Endringene i Forskningsrådets maler og krav vil bli belyst under workshopen.

Ekspert- konsulenten Ingemar Pongratz, som har holdt flere tilsvarende workshops på fakultetet, vil gi nyttige og konkrete råd til hvordan man kan forbedre eller utvikle en god søknad og best skrive frem de forskjellige delene av søknaden

Påmelding innen 25. januar

Program:

09-12: Kurs

12-14: Lunsj og mulighet for spørsmål og diskusjon med Pongratz, forskningsrådgiverne og de andre kursdeltakerne.

I etterkant av workshopen vil man videre kunne få tilbud om gjennomlesing og tilbakemelding fra Pongratz, etter avtale og med spesifikke frister.

Hvem er Ingemar Pongratz?

Ingemar Pongratz er tidligere forsker og har lang erfaring med søknadsutvikling. Han har vært involvert i en lang rekke søknader som har nådd opp i konkurransen om midler, særlig innenfor EU-programmene. Fakultetet har benyttet Pongratz konsulenttjenester de siste årene.

Husk å lese om nytt fra Forskningsrådets søknadsprosess og seneste versjon av aktuelle utlysninger.

 

Publisert 9. jan. 2019 14:05