Søk
Viser treff 1–5 av 5 for «klima»
MEATigation: Meat in Norwegian Food Practices: Eating - Senter for utvikling og miljø
. [Tidsskrift]. Energi og klima. Volden, Johannes (2023). Can edible insects become the new meat? Exploring consumers’ experimentation with insect foods in...
Can participating in community food production lead to more climate-friendly food consumption? - Senter for utvikling og miljø
ethic of care for both the resources we share on this planet. A longer version of this text is published in CICERO Klima . About the project This blog is...
regenerativ-region---jordloftet-avslutningskonferanse.pdf - Senter for utvikling og miljø
, planter, dyr, mennesker og klima Motivasjoner, barrierer og behov for oppskalering av regenerativt landbruk 31. mai 2023 Norges Vel, Hellerud Temaer...
innspill-til-berekraftig-matsystem---senter-for-utvikling-og-miljo-uio.pdf - Senter for utvikling og miljø
Imidlertid er det ikke nok å redusere kjøtt og øke planteproduksjon- og konsum. Hvordan dette gjøres er avgjørende. a) Klima- og miljøvennlig matproduksjon Å...
Can participating in community food production lead to more climate-friendly food consumption? - Senter for utvikling og miljø
ethic of care for both the resources we share on this planet. A longer version of this text is published in CICERO Klima . About the project This blog is...