English version of this page

Pilates - Athletica Centrum

Kursbeskrivelse

Pilates ble utviklet av tyskeren Joseph Pilates tidlig i det 20. århundre. De senere årene har treningsmetoden blitt stadig mer populær, fordi den bidrar til å forebygge belastningslidelser samtidig som man får sterkere og mer markerte magemuskler. Gjennom å bruke pusten aktivt får man lettere kontakt med kjernemuskulaturen slik at man kan trene rygg og mage mest mulig effektivt. Metoden er like nyttig enten du har en stillesittende jobb eller et arbeid som krever at du står, går og løfter mye.

På introduksjonskurset vil du lære de viktigste basisøvelsene. Vi ligger på mattene som finnes i treningsrommet og vil også gjøre noen øvelser stående.

Ha med deg vanlig treningstøy eller myke og ledige klær. Ingen sko. Ta heller med et par gode trenings-sokker som gjør at du ikke sklir. Ta også med et lite håndkle til å legge på matten.

Målgruppe

Passer for alle.

Tid

Onsdager kl. 11.00-11.55

Kursperiode

  • Uke 3-17
  • Første gang: 17. januar
  • Siste gang: 24. april
  • Merk: Kurset har pause i vinterferien (uke 8)

Sted

Athletica Centrum (sio.no), kart (finn.no)

Kursavgift

Kurset er gratis. Ved fremvisning av ditt UiO-ansattkort vil du få gratis tilgang til SiOs treningssted.

Instruktør

SiO Athletica

Forberedelse

Avtal din deltakelse med nærmeste leder.

Påmelding

Du må melde deg på introduksjonskurset. Det har begrenset antall plasser, så vær rask med påmeldingen. Dette er et kurs der det er lagt opp til progresjon og det er derfor ønskelig at en følger hele kurset. Skulle du bli forhindret i å delta på kurset i sin helhet, bør du melde deg av ved å gå inn på nettskjema eller kontakte BHT.

Meld deg på i nettskjema

Informasjon

Ved spørsmål kontakt Carolina Lybäck-Forsbacka i Enhet for BHT.

Publisert 13. des. 2023 13:34 - Sist endret 19. des. 2023 15:19