Utlysning: Formidlingsmidler 2021

ILOS har i sitt budsjett for 2021 satt av kr 200.000 til formidlingsarbeid.

Søknadsfrist: Løpende søknadsfrist

Bildet kan inneholde: oransje, skrift, innendørs spill og sport, kunst, teknologi.

Illustrasjonsfoto: colourbox.com

Formidling er en svært viktig aktivitet, og ILOS har mange dyktige formidlere. Mens noen typer formidling ikke krever spesiell tilrettelegging, er det andre som har behov for ulike typer utstyr eller støtte. Dette kan for eksempel være mikrofoner til podcasts, eller trykkekostnader for materiell.

For å støtte kollegaer som er aktive formidlere, lyser vi ut formidlingsmidler. Det kan søkes om inntil kr 50.000. Tildelte midler må brukes i 2021; de kan ikke overføres. Dersom ikke alle pengene blir brukt opp i denne søknadsrunden, vil det bli ny utlysning med frist i september.

Slik søker du

Alle ansatte kan søke uavhengig av stillingskategori. Det skal fremkomme av søknaden hvordan pengene skal brukes og om det er andre instanser som støtter arbeidet. Søknaden skal inneholde et budsjett (ta kontakt med økonomirådgiver Heidi Ekstrand: heidi.ekstrand@ilos.uio.no) og en kort beskrivelse av formidlingsprosjektet. Søknaden skal leveres digitalt til nettskjema. Søknader som har et bredt nedslagsfelt og som er direkte relatert til ILOS’ kjernevirksomhet vil bli prioritert. Instituttet har dessverre ikke midler til å prioritere søknader om frikjøp.

Søknadene vil bli behandlet av formidlingskomiteen, som består av instituttleder Christine M. Nilsen, professor Atle Grønn og professor Knut Stene-Johansen.

Til nettskjemaet

Publisert 4. mars 2021 15:57 - Sist endret 27. aug. 2021 08:35