Såkornmidler fra UiO: Energi og mijø

UiO:Energi og miljø lyser ut såkornmidler til forskning og forskningssamarbeid innen bærekraftig energi, klima og miljø.

Bildet kan inneholde: font, rektangel, symbol, sirkel, logo.

UiO:Energi og miljø ønsker med denne utlysningen å stimulere til aktivitet som kan styrke og støtte forskning og forskningssamarbeid innen bærekraftig energi, klima og miljø i tilknytning til de store internasjonale og nasjonale utlysninger - som FME-sentre og Horisont Europa. For å styrke oppbyggingen av relevante fagmiljøer ved UiO, støtter UiO:Energi og miljø også tiltak som er rettet mot økt samarbeid internt og eksternt. Tiltak som støtter internasjonalt samarbeid og deltagelse i større forskningssamarbeid vil bli prioritert. 

For akkurat denne utlysningsrunden, ligger det inne en ekstra pott med midler gjennom Akademia-avtalen med Equinor. Inntil 400 000 NOK er øremerket tiltak knyttet til hydrogen og inntil 800 000 NOK er øremerket tiltak knyttet vindkraft. Disse midlene kommer altså i tillegg til midlene fra UiO:Energi og miljø (det er satt av totalt 2 MNOK til de to såkornmiddelutlysningene i 2023).

Mer informasjon

Se utlysningen på UiO:Energi sine sider.

Publisert 1. juni 2023 14:37 - Sist endret 1. juni 2023 14:37