Fellesløsninger innen forskerstøtte: referat fra møte i ekspertgruppen for tematiske prosjekter 13. april 2021

Fellesløsninger innen forskerstøtte: referat fra møte i ekspertgruppen for tematiske prosjekter 13. april 2021

Til stede: Tone Wang, Jenny Graver, Jørgen Kirksæther, Stine Bjørløw Dalsøren, Lars Øen, Mahmood Ayaz, Kostantinos Childis, Magnus Seierstad, Kari-Anne Ulfsnes (referent)

1: Samling av stimuleringstiltak - plan for publisering (Mahmood/Konstantinos)

Foreløpig utkast ligger i Teams. Gruppemedlemmer kan fortsatt rekke å kommentere (merk det er noen kommentarer I selve dok, og også innspill i Posts). Mahmood/Konstantinos ferdigstiller, Jørgen publiserer på gruppens nettside og varsler oss om andre kanaler for dette.

2: Samlesing - plan for publisering

Gruppemedlemmer kan fortsatt rekke å kommentere (merk det er noen kommentarer I selve dok, og også innspill i Posts). Jørgen spør NCPer om oppdatert info om begrepsbruk. Del 1 er nyskrevet, Del 2: Jørgen oppdaterer i løpet av uka. Gruppa får mulighet til å komme med innspill. Jørgen gjør evt siste revideringer etter innspill og publiserer.

3: Innsamling av oversikt over insentiver, plan

Gruppa har frist til 15. april for innspill fra gruppa (innspill i dokument og i Posts)

4: Praksis for oppstartsmøter

Arbeidsgruppen skal møtes neste uke. Mahmood har kjøprt en pilot, og har noen erfaringer å ta med inn. Egen mappe opprettet hvor alle kan legge inn eks på maler/ presentasjoner til oppstartsmøter.

5: Eventuelt

Publisering av og informasjon om ferdige ressurser: Foreløpig skal alt vi lager publiseres på gruppens nettside. Publiserte ressurser må varsles til Johannes,  gruppas medlemmer må være ambassadører for spredning og bruk. Alle ferdige ressurser skal betraktes som work-in-progress / kan modifiseres/revideres ved behov

Forslag: Samarbeide om presentasjonsressurser for standard/generisk informasjon om Horisont Europa/tematiske programmer. Resultat: Dele eksempler (egen mappe opprettet i Teams); Teste ut på hverandre, ex i form av arbeidsmøter. De som har behov innkaller; Jørgen har invitasjon til å teste sin 10-minutters på oss.

//end

Publisert 7. mai 2021 10:35 - Sist endret 7. mai 2021 10:35