Fellesløsninger innen forskerstøtte: referat fra møte i ekspertgruppen for tematiske prosjekter 7. mai 2021

Fellesløsninger innen forskerstøtte: referat fra møte i ekspertgruppen for tematiske prosjekter 13. april 2021

Til stede: Jørgen, Toril, Tone, Stine, Konstantinos, Mahmood, Jenny (referent)

1: Informasjon

Kari-Anne går ut av gruppa og Toril kommer inn fra UV – velkommen til Toril!

2: Forrige referat; status.  

Gruppa har publisert sin første ressurs, en oversikt over enhetenes mobiliseringsaktivitet. Dette er resultat av et langt arbeid ledet av Mahmood og Konstantinos.  

Samlesningsdokument/relevansvurdering. Jørgen har lastet opp en ny versjon, og tar ansvar for å ferdigstille en versjon som skal være lastet opp i Teams innen utgangen av neste uke. Resten av gruppa kommenterer før publisering.  

Diskusjon om og hvordan dokumentet bør testes, for eksempel i et internt seminar i gruppa? Plukke et cluster / en destination hver og presenterer for hverandre? Jørgen foreslår å booke et arbeidsmøte før sommeren.

Spørreskjema for innsamling av insentiver. Jørgen prøver å ferdigstille en versjon innen utgangen av neste uke.

Oppstartsmøter. Et av medlemmene i undergruppa har ferie de neste to ukene, så undergruppa starter opp arbeidet igjen etter dette; Tone kaller inn.  

3. Eventuelt  

Jørgen ber gruppa tenke på hva vi skal gjøre når de ovenstående sakene er ferdige.  

Jørgen spør om gruppa kjenner til forskning som er relevant for ESA (European Space Agency). MN har UiOs ESA-konto. Jørgen informerer om at MN har ESA-prosjekter og at ESA nå øker aktiviteten og blant annet kommer med stipend-aktige prosjekter rettet mot stipendiater og postdoktorer m.fl. Jørgen videresender lenker og informasjonsmateriell.

//end

 
Publisert 5. okt. 2021 10:51 - Sist endret 5. okt. 2021 10:51