Fellesløsninger innen forskerstøtte: referat fra møte i ekspertgruppen for tematiske prosjekter 5. oktober 2021

Til stede: Jenny Graver, Lars Øen, Mahmood Ayaz, Tone Wang, Magnus Seierstad, Marit Eldholm, Jørgen Kirksæther (referent)

0. Velkommen

Til Marit Eldholm og Toril Eggen (in absentia)

1. Status

Jørgen informerer om status for det overliggende prosjektet

2. Kommende møter

Det gjenstår tre møter. Til tross for noen fordeler med zoom, vil vi forsøke å møtes fysisk. For å understøtte målet om å bedre samhandling på tvers av enhetene vil vi møtes hos enheter som ikke har tilholdssted på Blindern. Det første legges til Tullinløkka (KHM/Jus).

3. Status leveranser

Gruppens andre leveranse ble sluppet "stille", dvs. kun annonsert i Teams-rommet. Dette var et eksperiment, som viste at en slik lansering ikke er tilstrekkelig.

Den neste leveransen er et levende dokument, med eksempler på rammer for oppstartsmøter. Dette ferdigstilles av Jørgen K., og sendes gruppen for en siste gjennomgang før lansering.

4. Evaluering

Jørgen orienterte om den kommende evalueringen av gruppen og prosjektet.

5. Kommende aktiviteter

Jørgen informerte om en planlagt fellesaktivitet, kurs i prosjektplanlegging for søkere til Unge talenter. Det ble stilt spørsmål om dette også kunne brukes som generisk opplæring av lokal støtte, noe som skal tas opp når dette diskuteres mellom gruppene.

Forslag fra Tone: Samle eksempler på faktiske pert og gantt. Forslag applaudert, Tone sender påminnelse om innsamling.

Det ble informert om det overliggende ønsket om å fremheve Teams-rommene som en aktiv samhandlingskanal. Gruppen ble oppfordret til å i større grad ta disse i bruk.

Neste møte settes til ca. 1. november.

//end

Publisert 5. okt. 2021 14:58 - Sist endret 30. nov. 2021 07:03