Prosjekt fellesløsninger innen forskerstøtte: Referat fra møte i ekspertgruppen for større nasjonale satsinger (NFR)

Til stede: Natalia Andronova (OD), Målfrid Hoaas (HF), Vibeke Alm (FADM), Mahmood Ayaz (MED), Marika Vartun (UV), Malin Solli Wandem (SV), Siri Johnsen (JUS) og Egil Bakken (MN, referent)

  • Ekspertgruppens arbeidsoppgaver er beskrevet i mandatet. Her oppsummeres forslag til viktige arbeidsoppgaver i en liste med kulepunkter, og oppgavenes avgrensing mot samarbeidskonstellasjonene er også beskrevet. Gruppens medlemmer bes om å fylle inn egne interesseområder i forhold til arbeidsoppgavene i en tabell i Teams før neste møte. Det sendes ut en påminnelse 14 dager før fristen.
  • Det kan være hensiktsmessig å gruppere ekspertgruppens arbeidsoppgaver i ulike kategorier – f. eks. "best practice," samarbeid, kommunikasjon, analyse etc. – slik at det blir tydeligere hva de ulike oppgavene innebærer. Det lages en tabell over arbeidsoppgavene med mulighet for kategorisering. Denne legges ut i Teams. Kategoriseringen diskuteres i neste møte.  
  • Det er usikkerhet omkring hvilke enheter og kontaktpersoner som er med i de ulike samarbeidskonstellasjonene. Det bes om at Johannes Elgvin avklarer dette.
  • I neste møte vil Vibeke Alm (FADM) gi en kort orientering om NFRs store satsinger og noen av UiOs prosesser og ressursgrupper som er knyttet til satsingene. I den sammenheng vil det også være nyttig med en liste med lenker til relevant informasjon.
  • Neste zoom møte blir fredag 29/8-20 kl. 09.00 – 10.30.
Publisert 16. juni 2020 09:57 - Sist endret 16. juni 2020 09:57