Prosjekt fellesløsninger innen forskerstøtte: Referat fra møte i ekspertgruppen for større nasjonale satsinger (NFR)

Innkalt: Vibeke Alm (FADM), Natalia Andronova (OD), Egil Bakken (MN), Målfrid Hoaas (HF), Siri Johnsen (JUS), Charlotte Kildal (SUM), Veslemøy Ramsfjell (MED), Elisabeth Havsberg Seland (MN), Marika Vartun (UV) og Malin Solli Wandem (SV)

Forfall: Ingen

Orienteringssaker

  • Orientering om arbeidet med sjekkliste/presentasjon på best practice i forbindelse med årets SFF-utlysning v/Vibeke Alm (FADM), Målfrid Hoaas (HF) og Malin S. Wandem (SV). Terje Bakke fra økonomi sentralt skal delta i arbeidet fremover. Sjekklisten skal også kvalitetssikres i økonomøilederforum og et etablert kontorsjef-møte ved HF. Målet er å ha noe klart så snart som mulig som kan distribueres til miljøene. Den endelige sjekklisten og en eventuell workshop/presentasjon vil være på plass til søkermiljøene som går videre til trinn to. 
  • Oppdatering om Ekspertgruppekoordinatorsamling v/Malin S. Wandem

Diskusjonssaker

  • Aktiviteter, tidslinje og dokumentasjon av resultater.
    Vi ble enige om følgende: 
    - Malin skriver om gruppens arbeidsoppgaver med utgangspunkt i reelle behov i pre- og post-grant fasen hos enhetene. Alle gruppens medlemmer går inn i dokumentet som blir lagt ut i Teams og gir tilbakemelding på innhold, samt setter seg opp på oppgaver den enkelte ønsker å jobbe med. Frist: 8. oktober. 
    - Vi vil bruke et prosjektdokument for å dokumentere prosjektets resultater. Dette er ment til bruk for gruppen, styringsgruppen og samarbeidskonstellasjonen. Spredning av resultatene ellers vil bli gjort via de sentrale Forskningsråds-sidene ved UiO, og i andre sammenhenger der det er relevant.
    - Nytt møte blir om cirka én måned, innkalling kommer. Hovedsak vil være fordeling av arbeidsoppgaver.
Publisert 17. sep. 2020 08:51 - Sist endret 25. sep. 2020 11:24