Orientering fra møte i arbeidsgruppen 29. januar 2024

Sak 1. Foreløpige funn fra intervjuene

Agenda Kaupang gjennomgikk status på datainnhenting så langt. Vi er omtrent halvveis i datainnhentingen som består av grunnlagsintervjuer, dybdeintervjuer og fokusgrupper.

Sak 2. Eksempler fra andre institusjoner

Overordnet gjennomgang av organisering av Medisin og Odontologi ved Københavns universitet, Aarhus universitet, Karolinska Institutet, University of Amsterdam, King’s College London, Helsinki University, UC Louvain og Universität Göttingen. Det er stor variasjon i hvordan fagmiljøene er organisert.

Sak 3. Nøkkeltall fra UiO, OD og MED innen utdanning, forskning, økonomi og personal

Sekretariatet presenterte noen overordnede nøkkeltall innen utdanning, forskning, økonomi og personal. OD og MED ble sammenlignet først og deretter ble OD sammenlignet med Psykologisk institutt og Det juridiske fakultet ved UiO som begge er på størrelse med OD og som også har profesjonsutdanning.

Sak 4. Diskusjon om ulike evalueringskriterier.

Gjennomgang av ulike evalueringskriterier som kan brukes i arbeidet med å vurdere synergier ved samorganisering. OECDs kriterier ble gjennomgått og Digdirs kriterier med noen justeringer ble gjennomgått. Arbeidsgruppen ønsket å benytte seg av Digdirs kriterier.

Sak 6. Oppsummering og evaluering av møtet

Vi kom i mål innen avsatt tid med noen justeringer av agendaen.

 

Publisert 16. jan. 2024 13:19 - Sist endret 1. feb. 2024 09:36