Referat fra møte i sekretariatet for SAB 24. april 2015

Til stede: Inger Stray Lien, Wenche Hanneborg, Marianne Løken, Erik Gulbrandsen, Olaug Kristine Bringager, Vibeke Alm, Anne Marthe Gibbons, Guri Vestad og Anita Sandberg (ref.)

Agenda:

Sak 1: Gjennomgang av referat fra møtet 10. april med vekt på oppfølgingspunkter

Malen ble ikke gjennomgått på forrige møte i dette forumet, men i eget møte med gruppesekretærene.


Sak 2: Mandat for gruppe 4

Inger orienterte. Mandat for gruppe 4 er klart og sendes med styrepapirene lørdag 25.4. Alle deltakere er nå også oppnevnt. (Liste hos Inger, legges ut på hjemmesiden sammen med mandatet når papirene er offentlige) Konstituerende møte er 3. juni – i forkant av samlingen for alle gruppene..


Sak 3: Innspill fra gruppe 1, 2 og 3

Anne Marthe, Olaug Kristine og Vibeke hadde hver sin PP-presentasjon der hovedpunktene i SAB-gruppenes arbeid ble presentert.


Sak 4: SAB i årsplan og fordeling

Marianne Løken orienterte om styresak som nå er ferdigstilt. Den har disse punktene:

  1. Ny struktur på årsplan og innspill til hovedprioriteringer. Inger har laget et vedlegg som oppsummerer status for arbeidet med tiltak for de SAB-gruppene 1, 2 og 3.
  2. Beskrivelse av prosess vedr årsplan og fordeling fram til juni. Herunder utvidet dekanmøte med budsjettseminar 13. mai kl. 12-17.
  3. Økonomisk handlingsrom

Sak 5: Innspill fra enhetene om tverrfaglig arbeid

Saken utsettes.


Sak 6: Eventuelt

Inger har skrevet et kort notat om status i oppfølgingen av SAB-rapporten – som underlag til etatsstyringsmøtet. Notatet legges ut på SAB-hjemmesiden.


Publisert 23. apr. 2015 10:58 - Sist endret 9. okt. 2015 17:43