FS-møte med fakultetene 9. februar 2015 - avlyst

Fakultetene har ikke meldt inn saker, og vi erstatter møtet denne gangen med et nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

FS Brukerforum 2015

FS Brukerforum 14. og 15. april arrangeres i Oslo. Program og påmelding er åpnet. Fakultetene kan delta, men må selv betale. Kort frist for påmelding: 8. februar. Si fra til Lena dersom dere trenger litt mer tid.

Fremmøteregistrering

FSAT har levert Fagpersonweb i prod der man nå kan begynne å registrere fremmøte på undervisning. MED, MN, UV og sommerskolen ønsker å prøve den ut. Kontakt fshjelp og be om url og at Michael blir med i lokalene de første gangene for å sjekke at den fungerer også i prod, og at fagpersonen blir gjort godt kjent med at det sendes ut automatisk e-post til studentene om registreringen og ev. endringer.

Studentweb3

FSAT mener Studentweb3 skal være godt nok utviklet til at UiO kan ta den i bruk i oktober 2015. SSD tester i februar og inviterer fakultetene til fakultetsvis testing før påske dersom SSDs testing lover godt. SSD utarbeider testplan for UiO.

Merk: Det sendes ut e-post automatisk fra fsdemo til studentens registrerte UiO-adresse og private e-postadresse, dersom en student starter/fullfører registrering eller starter/fullfører melding til eksamen eller undervisning. Bruk fiktive personer og fiktive e-postadresser og kontakt fshjelp, dersom du ønsker å starte testing på egenhånd.

FS versjon 7.7

FS-versjon 7.7 kommer i fsdemo i februar. Se alt som er nytt i FS7.7.
Av særlig interesse: Digital karakterutskrift: FS600.003 Karakterutskrift - Signert PDF - TEST
Ny rapport for å kunne starte test av PDF-versjon av karakterutskrift. Dette dokumentet er også signert av et virksomhetssertifikat, i testfasen kun med en ugyldig digital signatur. Det som kan testes fremover nå, er selve layouten av rapporten. Når denne skal i produksjon, kan studentene bestille den selv via Studentweb, og få den lastet ned umiddelbart.

Vitnemålsbank

FSAT er bevilget penger til å utvikle vitnemålsbank. Spennende lesning.

Mandat for nettverket av FS-koordinatorer på UiO

Mandatet ble godkjent av universitetsdirektøren 5. februar 2015.

Årsverket til videreutvikling av FS

FSAT har foreløpig ikke brukt alle ressursene i UiOs årsverk til videreutvikling av FS. Har fakultetene FS-funksjonalitet dere ønsker å få utviklet, endret på eller videreutviklet? Send inn forslag og beskrivelse til fshjelp, så diskuterer vi og prioriterer blant dem på FS-møtet med fakultetene 13. april 2015.

 

Publisert 15. des. 2014 10:38 - Sist endret 9. okt. 2015 17:56