English version of this page

Nå er det på tide å oppdatere personsiden din

Personsiden er ditt ansikt utad på UiO. En oppdatert personside er en enkel måte å sørge for at viktige kontakter finner deg.

Tegning av mann som sitter foran pc.
Foto: Colourbox

Vi vet at personsidene er innhold brukerne av UiOs nettsider søker mye etter. Du har selv ansvar for å legge inn og oppdatere informasjon om dine kompetanseområder, faglige interesser, utdanning, prosjekter, samarbeid og mer på din personside.

I forrige uke fikk du en e-post med tips til hvordan en god og oversiktlig personside kan se ut. Fristen for når siden din må være oppdatert er 1. juni.

Hva bør du huske?

  • Bilde: Det er anbefalt å ha et portrettbilde på personsiden. Det må være skarpt og ha en nøytral bakgrunn.

  • Tekst: Teksten på personsiden bør være skrevet i et klart språk, og du bør ikke ha for mye tekst. Bryt gjerne opp teksten med punktlister.
  • Endringer: Har det skjedd noen endringer i jobben eller i kompetanseområder som du bør trekke frem?
  • Norsk og engelsk: Du må oppdatere personpresentasjonen både på norsk og engelsk. Men du trenger ikke å skrive like utfyllende i begge språkversjoner.

Etter at fristen er gått ut vil nettredaksjonen på HF gå gjennom og kvalitetssikre personsidene. Vi tar kontakt med enkeltansatte i tilfeller der personsiden fremdeles trenger en oppdatering eller der det er andre tilpasninger som må gjøres.

Har du spørsmål om hvordan du skal oppdatere personsiden din, kan du ta kontakt med nettredaksjonen på nettredaktor@hf.uio.no, så bistår vi deg.

Sjekk også gjerne ut denne nettsiden for hvordan å redigere personsiden din.

 

Av Olaf Christensen
Publisert 23. mai 2022 16:10 - Sist endret 8. mars 2023 09:23