Torsdagsnytt 22. april

Internt ukentlig nyhetsbrev med aktuelle nyheter om smått og stort ved Institutt for privatrett.

 

Opplæring i den nye selvbetjeningsportalen som erstatter HR-portalen

DFØ tilbyr et webinar der de går gjennom funksjonalitet i den nye selvbetjeningsløsningen og DFØ-appen som erstatter dagens HR-portal. Webinaret er et frivillig tilbud til alle ansatte.

Datoene er  3., 4.og 5. mai. 

Påmelding innen fredag 30.4. klokka 11:00.

Se tidspunkter og meld deg på 


Seminar: Regionalism In International Law

Organised under the auspices of the University of Oslo – Faculty of Law, Université Paris 1 Panthéon/Sorbonne – IREDIES (Institut de recherche en droit international et européen de la Sorbonne), University of Göttingen - Institut für Völkerrecht und Europarecht, University of Strasbourg - Centre d'Études Internationales et Européennes (CEIE), Høgskolen i Innlandet (Lillehammer), and Centre Universitaire de Norvège à Paris

Time and place: May 3, 2021 9:00 AM–2:00 PM, Zoom

The program and the zoom link


Syv kickoff-sendinger om temaer i Horisont Europa

Horisont Europa begynner nå å komme i gang for alvor, og nå kommer etter hvert også de tematiske utlysningene knyttet til Global Challenges og Innovative Europe.

Forskningsrådet inviterer til syv morgensendinger i uke 17 og 18 der du blir kjent med de ulike temaene i Horisont Europas utlysninger om samfunnsutfordringer. Dette kan gi innsikt i hvor Forskningsrådet mener det er gode muligheter for norske aktører og bli en god innføring i kommende utlysninger av interesse i Horisont Europa

Alle sendingene starter kl. 9 og varer til kl. 10.

Påmelding


Kurs om kalenderen i Outlook

Tidspunkt: tirsdag 4.mai kl.12-14 (Zoom)

Lenken til kurset kommer senere.

Kursseriens hjemmeside

Her er en veiledning for å melde seg av en e-postliste:


IfP- ansatte i media

Medieovervåkning følger  saker i nettmedier som omtaler Institutt for privatrett eller våre ansatte. Tjenesten er supplert av egenpublisert henvisning til utvalgte mediesaker fra papir- og etermedier.

Klikk her og les dagsferske saker


Alle arrangementer ved IFP

Her finner du alle kommende arrangementer, både interne og eksterne. Også arrangementer i regi av våre forskergrupper,Oslo senter for kommersiell rett og Senter for europarett.


Publisering

Se siste publikasjoner fra våre forskere.


Ønsker du å få inn stoff til Torsdagsnytt?

Det er enkelt å få inn nyheter til TN: send en mail til torsdagsnytt@jus.uio.no. Mailen vil garantert nå redaksjonen og meldingen vil komme i neste nyhetsbrev. 

Publisert 22. apr. 2021 14:23 - Sist endret 29. apr. 2021 11:24