Torsdagsnytt 3. juni

Internt ukentlig nyhetsbrev med aktuelle nyheter om smått og stort ved Institutt for privatrett.

Digital disputas: Irina Fodchenko

Master i rettsvitenskap Irina Fodchenko ved Nordisk institutt for sjørett vil forsvare sin avhandling for graden Ph.d: Legal Framework for Offshore Petroleum Operations in the Barents Arctic

Tid og sted: 7. juni 2021 11:15–15:00, zoom

Les sammendrag av PhD-avhandlingen m.m.


To artikler fra IfP er nominert til Årets Tidsskriftartikkel 2020 av Universitetsforlaget. 

- v/ Tarjei Bekkedal 

Artikkelen om trygdeskandalen The Internal, Systemic and Constitutional Integrity of  EU Regulation 883/2004 on the Coordination of Social Security Systems: Lessons from a Scandal  ble publisert i Oslo Law Review

Les artikkelen her

- v/ Marianne Jenum Hotvedt

Artikkelen Kollektive forhandlinger for oppdragstakere? ble publisert i Arbeidsrett

Les artikkelen her


Donasjoner av bøker til bokmarked høsten 2021

HumAk er i gang med forberedelsene til høstens bokmarked, og ønsker i år som i fjor å se om noen forfattere som jobber på fakultetet ønsker å donere bøker. Det vil bli plassert en eske ved resepsjonen på IfP, merket med HumAK, og forfatterne kan legge de bøkene de eventuelt ønsker å donere i den. 

HumAk er jusstudentenes humanitæraksjon og arrangeres av Juristforeningens HumAk-styre. Les om HumAK og støtt årest bokaksjon!

Kontaktperson: Ingeborg Johanne Killingstad, aksjon@humak.no


Meld deg på sommeraktivitetsdagen 10. juni 

Torsdag 10. juni er det UiOs sommeraktivitetsdag. Det blir sykkeltur i marka, fottur i  marka, gå langs skinneganger, og det er også mulig å avtale lokale aktiviteter

Se arrangementene og meld deg på 


IfP- ansatte i media

Medieovervåkning følger  saker i nettmedier som omtaler Institutt for privatrett eller våre ansatte. Tjenesten er supplert av egenpublisert henvisning til utvalgte mediesaker fra papir- og etermedier.

Klikk her og les dagsferske saker


Alle arrangementer ved IFP

Her finner du alle kommende arrangementer, både interne og eksterne. Også arrangementer i regi av våre forskergrupper,Oslo senter for kommersiell rett og Senter for europarett.


Publisering

Se siste publikasjoner fra våre forskere.


Ønsker du å få inn stoff til Torsdagsnytt?

Det er enkelt å få inn nyheter til TN: send en mail til torsdagsnytt@jus.uio.no. Mailen vil garantert nå redaksjonen og meldingen vil komme i neste nyhetsbrev. 

Publisert 3. juni 2021 13:14 - Sist endret 3. juni 2021 14:16