Torsdagsnytt 26. januar 2023


Veileder du student som har forskningstema knyttet til Oslo?

Da bør du tipse om muligheten studenter som skriver masteroppgave med Oslo-relevant tema har til å søke stipend fra Osloforskning. Osloforskning er et samarbeid mellom Oslo kommune og Universitetet i Oslo som skal bidra til å fremme forskning og rekruttering til forskning som henter sitt tema fra Oslo.

Neste søknadsfrist er 15. februar 2023.


Open research and data management courses and events at DSC

Registration is open for a series of courses and events in open research, research reproducibility and research data management at the Digital Scholarship Centre in Spring 2023. The courses are open to all PhD students, postdocs, researchers, professors, librarians, and any research support staff at University of Oslo and Oslo University Hospital. 


Støttekonsert i Aulaen - unik ukrainsk musikk 

Inntektene fra billettsalget går uavkortet til SOS Barnebyers viktige arbeid med å sørge for blant annet klær, medisiner og skolegang til ukrainske barn som lever midt i krigen.

Ukrainas musikkarv er svært rik, og vi kan love deg en unik konsertopplevelse med himmelsk vakker kormusikk, piano, saksofon med mer – og fremragende norske og ukrainske utøvere som Leif Ove Andsnes, Det Norske Solistkor og det ukrainske koret FolkeMelodi. 

Tid og sted: 23. feb. 2023 19:00–21:00, Universitetets aula

Program og billetter 


IfP- ansatte i media

Medieovervåkning følger  saker i nettmedier som omtaler Institutt for privatrett eller våre ansatte. Tjenesten er supplert av egenpublisert henvisning til utvalgte mediesaker fra papir- og etermedier.

Les dagsferske saker!


Publisering

Se siste publikasjoner fra våre forskere.


Ønsker du å få inn stoff til Torsdagsnytt?

Det er enkelt å få inn nyheter til TN: send en mail til torsdagsnytt@jus.uio.no. Mailen vil garantert nå redaksjonen og meldingen vil komme i neste nyhetsbrev. 

Publisert 26. jan. 2023 15:06 - Sist endret 21. nov. 2023 00:49