Marie Curie Individual Fellowship 2020 – vet du om noen som burde bli postdoc ved KHM?

Her kommer en oppdatering og påminnelse om Marie Curie Individual Fellowship-arbeidet ved KHM i år. Vi har allerede fått melding om noen relevante kandidater, og det er fortsatt rom for flere. Hvis noen har en interessant kandidat i tankene er det bare å ta kontakt

Det blir noen justeringer i opplegget med utgangspunkt i den spesielle situasjonen vi alle står midt oppe i for tiden:

UiO arrangerer sitt planlagte møte for interesserte veiledere på zoom, men har måttet justere tidspunktet. Ny dato for dette er torsdag 2. april kl 13-16.

De som allerede har meldt seg på skal ha fått beskjed, det er fortsatt all mulighet for andre interesserte til å melde seg på.

NFR arrangerer informasjonsmøte (det er sannsynlig at dette også blir et webinar), også rettet mot veiledere og rådgivere, om programmet 20. april.

Masterclass for kandidatene i Oslo planlagt til 18-20 mai 2020 vil bli gjennomført, men vi kommer i år ikke til å kunne invitere kandidatene til Oslo i år. Vi jobber med å få på plass en best mulig webinar-løsning nå. Det betyr at presentasjoner, informasjon og mulighet til å stille spørsmål blir ivaretatt, men at vi mister mye av den sosiale dimensjonen ved arrangementet og ikke minst muligheten kandidatene fikk til å bli litt kjent med museet og miljøet. 

Det har så langt ikke kommet informasjon om evt endring i søknadsfristen.

Av Tone Wang
Publisert 26. mars 2020 08:18 - Sist endret 26. feb. 2021 11:28