Smitteverntiltak for spiserom og møterom
Er du tilbake på arbeidsplassen? Les Kulturhistorisk museums smitteverntiltak som gjelder ved bruk av spiserom og møterom.
Smitteverntiltak for spiserom
- Vask hendene hyppig, og hver gang du skal inn og ut av spiserommet
- Ta fortrinnsvis med egen matpakke
- Ved bruk av bestikk, kopper, glass, tallerkner o.l. skal dette i oppvaskmaskin
- Unngå så langt det er mulig bruk av «fellesgjenstander», f.eks. brødkniver, ostehøvler, fjeler, krydder, oljer osv.
- Dersom det benyttes, må det vaskes med såpe og vann umiddelbart etter bruk
- Vask alle overflater som du har vært i nærheten av med såpe og klut/papir eller desinfiseringsmiddel
- Dette gjelder særlig bordflater, benkflater og stolrygger
- Håndtak på dører/skuffer/skap/kjøleskap/ oppvaskmaskin, betjeningspanel på kaffemaskin, kraner o.l. bør vaskes med såpe og vann eller desinfiseringsklut
- Hold avstand
- Følg myndighetenes og UiOs smittevernråd
- Dersom du er syk/har symptomer, hold deg hjemme
Smitteverntiltak for møterom
- Vask hendene hyppig, og hver gang du skal inn og ut av møterom
- Vask alle overflater som du har vært i nærheten av med såpe og klut/papir eller desinfiseringsmiddel
- Dette gjelder særlig bordflater, benkflater og stolrygger
- Felles IT-utstyr (mus, tastatur, betjeningspanel) o.l. vaskes med engangskluter med antibac før rommet forlates
- Hold avstand
- Følg myndighetenes og UiOs smittevernråd
- Dersom du er syk/har symptomer, hold deg hjemme
Annet
Publisert 26. mai 2020 08:27
- Sist endret 28. jan. 2021 07:22