Husk å nominere kandidater til Våg å vite prisen(e)

Våg å vite-prisen(e) går hvert år til studenter som har skrevet masteroppgaver  som  holder et høyt faglig nivå – og som utfordrer etablerte sannheter. 29. september er fristen for å nominere studenter fra ditt fagmiljø, som fortjener en slik påskjønnelse.

Banner - Våg å vite-prisen

Viktig pris: Ti tusen kroner og ære og diplom kan gå til en student nær deg. Kanskje kjenner du en som fortjener prisen? (Illustrasjon/ UiO) 

For å komme med i betraktningen til Våg å vite-prisen(e) må oppgavene være vurdert til karakteren A eller B. Hvert år siden SV-fakultetets 50- års jubileum i 2013 har prisene vært delt ut. Dette gjøres ved en seremoni med tale fra dekanen, underholdning og forfriskninger.  I år blir tilstelningen 17. november kl. 15.00 Våg å vite-prisen(e) og utdelingen er en tradisjon som settes høyt på SV-fakultetet og som også legges merke til - utover universitetsmiljøet.  

Ti tusen kroner til hver vinner 

Prisen(e) er på ti tusen kroner og et diplom til studenter fra fire ulike fagområder innen følgende grupperinger av masterprogrammene:  

1.            Development geography; organisasjon, ledelse og arbeid; sosiologi; samfunnsgeografi; sosialantropologi.

2.            Peace and conflict studies; statsvitenskap.

3.            Psykologi (master og profesjonsstudiet).

4.            Economics; samfunnsøkonomisk analyse; ESST; TIK.

Jo flere forslag, jo bedre

Fakultetsledelsen ber om at det fremmes minst to forslag i hver av kategoriene, men jo flere nominerte jo bedre. Så tenk på hvem nær deg som kan ha gjort seg fortjent til en av Våg å vite prisen(e). Kanskje har nettopp du en student som nylig skrev en masteroppgave, som fortjener denne hederen.    

Takk for at du/ dere sender forslagene til  koordinator på fakultetet, Hilde J. Corell, e-post: h.j.corell@sv.uio.no, innen 29. september.


Fjorårets vinnere: Jentene gjorde rent bord under årets Våg å vite pris-utdeling

Publisert 5. sep. 2022 20:44 - Sist endret 5. sep. 2022 20:44