Oppussing av Eilert Sundts hus i rute

Oppussingen av Eilert Sundt hus følger tidsplanen. Ansatte som sitter i midlertidige lokaler på Ullevål stadion og i Nydalen kan se fram til å flytte "hjem igjen" ved årsskiftet. Det blir digitalt allmøte om rehabiliteringen 21. mars kl. 14.00. 

Eilert Sundt hus på Blndern

Klart ved årsskiftet: Eilert Sundts hus vil etter planen fylles med folk ia lle etasjer fra årsskiftet. (Foto:UiO) 

- Fremdriften går foreløpig som planlagt. Rive- og byggearbeidene er i full gang. Planen er fortsatt at alle skal flytte tilbake rundt årsskiftet 2022/23. Leiekontraktene vi har på Ullevål og i Nydalen går også ut da, sier flytte og oppussingskoordinator Kari Henriksen

- Hvordan har folk det i midlertidige lokaler- På Ullevål stadion og i Nydalen? Er det fortsatt utfordringer som skal håndteres?

- Det er vanskelig å vite hvordan alle har det, men lokalene er i alle fall mer i bruk nå etter at koronarestriksjonene ble opphevet. I noen av lokalene på Ullevål har enkeltansatte bidratt med å få inn planter, bilder og pynte litt opp. Lokalene har derfor blitt mye triveligere enn da vi flyttet inn. I Nydalen vet vi at det dessverre er dårlig lydisolert enkelte steder. I noen rom er det også dårlig ventilasjon. Eiendomsavdelingen følger opp ventilasjonsproblematikken.

- Det skal være et digitalt allmøte der status for rehablitierinigsarbeidet. Hva ønsker dere med et allmøte nå?

- Vi ønsker å informere om fremdriften for byggearbeidet og tilbakeflyttingen for alle som vil vite mer. Vi vil også åpne for spørsmål, ,sier Kari Henriksen.


Zoom-lenke til allmøtet 21. mars kl. 14.00 : https://uio.zoom.us/j/62890850827?pwd=TE1ieTI2dTlWeFFYL0dnOTl0QmdaQT09

 

 

Publisert 10. mars 2022 16:37 - Sist endret 11. mars 2022 11:03