Videokurs for kommunikatører (totalt 5 dager)

I løpet av kurset får du en grundig innføring i blant annet videoredigering og historiefortelling ved hjelp av levende bilder. Kurset passer for deg som har ingen eller lite erfaring med videoproduksjon fra før. 

Etter et vellykket pilotprosjekt som ble avsluttet tidligere i år, kjører vi i gang med en ny kursrunde på videoproduksjon.

Formål

Formålet med kurset er å gi kommunikatører ved UiO nødvendige verktøy, kunnskap og ikke minst inspirasjon til å ta i bruk levende bilder som en del av sitt arbeid.

Kurset bygges opp gradvis, slik at også helt uerfarne deltakere skal kunne bli trygge på videoredigering. Kurset tilpasset også ut ifra deltakernes ønsker og behov.

WeVideo 

Vi benytter redigeringsplattformen WeVideo som utgangspunkt. Rådene og tipsene som gis er likevel stort sett systemuavhengige.

Opplegget tar utgangspunkt i at deltakerne har en ok kameramobil og en PC som kan brukes til redigering. Du kan også benytte kamera hvis du ønsker det, men det vil ikke bli gitt noen teknisk opplæring på akkurat det. 

Kursdatoer

Kurset går over fem dager og varer vanligvis fra klokken 9-15. Kursdatoene er som følger:

  • 8. oktober: Erik Ræstad/WeVideo
  • 29. oktober: Jon Terje Hellgren Hansen/Visuelt Bureau
  • 12. november: Erik Ræstad/WeVideo 
  • 9.- 10. desember: Torben Schou/DR1

Kursavgift

Kursavgift er 9 000,- pr deltaker, inkludert lisens på WeVideo i ett år. Kursavgift faktureres etter gjennomført kurs. 

For spørsmål og påmelding, ta direkte kontakt med diana.badi@admin.uio.no.

Publisert 26. aug. 2019 17:39 - Sist endret 24. aug. 2020 10:57