Rosa kompetanse for ansatte

Endelig kan vi igjen tilby Rosa Kompetanse for UiOs ansatte. Som en oppvarming til Pride i juni vil vi sammen lære hvordan UiO som arbeidsplass kan bli mer inkluderende med tanke på seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk. 

Rosa illustrasjon med muskuløs arm.

Kurset i rosa kompetanse skjerper din bevissthet og styrker din evne til å gjøre din arbeidsplass trygg for alle. Fotomontasje: UiO/Hanne Utigard

Kurset «Rosa kompetanse på din arbeidsplass» ble tilbudt første gang i 2019 og har fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakere ved UiO. Det har også vært etterspurt den siste tiden, så derfor er vi glade for å endelig tilby et nytt kurs for ansatte.

Formål

Hver og en av oss som møter mennesker i vår arbeidshverdag kan utgjøre en forskjell. Og det er ikke alltid så mye som skal til.

På kurset i rosa kompetanse for arbeidsliv får du gode innspill om hvordan du kan bidra til at vi på arbeidsplassen opptrer trygt og inkluderende med tanke på seksuell orientering, kjønn og hvordan tilrettelegge for at alle kan være åpne om hvem de er, og hvem deres nærmeste er.

Rosa kompetanse er en del av kompetansehevende tiltak i UiOs tiltaksplan for mangfold, likestilling og inkludering 2021-2024.

Les mer på Rosa kompetanses egne nettsider

Målgruppe 

Ansatte ved Universitetet i Oslo.

Påmelding

Påmeldingsskjema

Påmeldingsfrist: 13. mai 2024

Praktisk informasjon 

Kurset varer fra 15.00-16.00. Det blir servert kaffe og snacks fra 14.45.

Det er gratis å delta.

Kurset blir ikke streamet og det er ikke anledning til å ta bilder. 

Kurset finner sted i Geologibygningen, Auditorium 1. Det er kapasitet til 80 deltakere. 

Emneord: Pride, Rosa Kompetanse, kjønnsnormer, Mangfold og likestilling
Publisert 15. apr. 2024 08:39 - Sist endret 3. mai 2024 13:54