Referat fra møte i AU-EFV 1. desember 2023

Medlemmer: Ingrid Sogner (FIADM), Ingse Noremsaune (MN), Maria Olofsson (MED), Charlotte Kildal (SUM), Linn Stølan (UV) og Marit Eldholm (SV).

Meldt forfall: Jenny Graver (JUS) og Magnus Garder Evensen (HF)

Sak 1. Endringer i ressursgruppenes medlemmer

Som meddelt på forrige møte, må AU-EFV finne nye medlemmer og ledere til de to ressursgruppene. Mulige kandidater har vært forespurt. Kari Beate Rygg (IBV, MN) blir ny leder for ressursgruppen for Forskningsrådet, mens Roman Volchenkov (SV) blir ny leder for ressursgruppen for EU. Nåværende ressursgruppeledere bes invitere til en overleveringssamtale med de nye lederne samt oppdatere nettsiden med oversikt over medlemmer av ressursgruppene i 2024. 

Sak 2. Nytt fra ressursgruppene

Charlotte Kildal orienterte om planlagte aktiviteter frem til jul. Avtroppende Forskningsrådsgruppe ønsker også å planlegge for noe i januar, slik at den nye gruppen får en myk start. Ressursgruppen for EU hadde avlyst sitt siste møte grunnet sykdom, men meldte fra at de har mange relevante temaer for webinarer i 2024. 

Sak 3. Møteplan våren 2024

Det legges opp til møter i AU-EFV uken før Fane-UiO har sine møter. Medlemmene får invitasjon i outlook. Basert på innspill fra årets ressursgrupper inviteres begge de nye ressursgruppene til et felles oppstartmøte med AU-EFV i januar. Det planlegges for flere fellesmøter i løpet av året.

Sak 4. Evt.

Charlotte Kildal og Magnus Garder Evensen fikk en varm takk for sin strålende innsats som ressursgruppeledere i 2023.

 

Publisert 3. des. 2023 18:35 - Sist endret 4. des. 2023 09:56