Møte i AU-EFV 4. september 2023

Medlemmer: Ingrid Sogner (FIADM), Ingse Noremsaune (MN), Maria Olofsson (MED), Jenny Graver (JUS), Magnus Garder Evensen (HF), Charlotte Kildal (SUM), Linn Kristin Stølan (UV) og Johannes Elgvin (SV)

Sak 1. Status kompetansedagen

Kompetansedagen nærmer seg. Ressursgruppelederne orienterer kort om status for kompetansedagen og Ingrid Sogner orienterer kort om status for opplegget i første plenumssesjon. Nå er strukturen for opplegget lagt og det arbeides med å få de siste detaljer på plass. Ressursgruppelederne orienterer også om status på praktiske aspekter som antall påmeldte.

Sak 2 Budsjett, lunsjbestilling og utgifter i forbindelse med kompetansedagen

På grunn av at vi har fått inn flere påmeldinger enn ventet (185 per 30.08 kl 9.00) og det er ny matleverandør på UiO vil matbudsjettet komme på ca 100 000. Plakater, trykk av navneskilt, gaver til innledere m.m gjør at vi bør øke budsjettet til en ramme på 150 000 som vi kan jobbe innenfor. 

Ingrid sogner og FIADM har satt av en ramme på 60.000.

En mulig løsning er at vi ser hva de totale kostnadene blir og deretter trekker fra 60.000 for så å fordele de resterende kostnadene prosentvis på enheter basert på antall påmeldte fra de respektive enhetene. Men denne løsningen fordrer at vi får med oss alle enhetene på et slikt spleiselag. Det er ikke snakk om store summer her, så vi håper og tror at det er vilje i organisasjonen til å få det til. SV-fakultetet har interne midler som vi kan søke støtte fra til denne type aktiviteter, alternativt har FANE-SV noen driftsmidler som kan brukes, men det er ikke gitt at alle enhetene har tilsvarende.

AU-EFV bes diskutere hvordan vi går fram mot enhetene i denne saken.

Sak 3. Eventuelt

 

 

Publisert 25. aug. 2023 13:21 - Sist endret 30. aug. 2023 09:08