Referat fra møte i AU-EFV 14. februar 2024

Til stede: Ingse Noremsaune (MN), Marit Eldholm (SV), Maria Olofsson (MED), Roman Volchenkov (SV), Kari Beate Rygg (IBV/MN).

Forfall: Ingrid Sogner (FIADM), Linn Stølan (UV) (hele vårsemesteret)

Sak 1. Oppsummering fra fellesmøtet 19 januar

AU-EFV og ressursgruppene hadde et felles møte 19 januar for å bli bedre kjent og diskutere forventninger, arbeidsform og samhandling. Her er en kort oppsummering fra møtet. 

Sak 2. Sammensetning AU-EFV

Per nå er det seks aktive personer i AU-EFV inkludert ressursgruppelederne. I tillegg har et medlem permisjon våren 2024. Spørsmål om sammensetning og antall i AU-EFV ble kort diskutert på FANE-møtet 26. januar. FANE ga innspill om at representasjon ift enhetenes størrelse også er viktig. AU-EFV vil ta det med seg når nytt utvalg skal oppnevnes, men tar ikke inn et nytt medlem nå i vårsemesteret. 

Sak 3. Nytt fra ressursgruppene

Ressursgruppene hadde før møtet spilt inn spørsmål ifm kompetansedagen og mandatet.

Tentativ dato for kompetansedagen er fredag 27. september. Det er ikke helt optimalt siden det er rett før høstferien, men planen er å avslutte hovedprogrammet til ca. kl. 14. Alternativer utredes. For fremtiden bør det bookes en fast dato med EA (ønskelig: torsdag i uke 38).

Budsjett er foreløpig ikke satt og må avklares med Ingrid Sogner. FIADM bevilget 60 kNOK i fjor, hvilket dekket det meste av kostnadene.

Innretning på kompetansedagen ble diskutert. Det er ønskelig med en kombinasjon av slik gjør vi det på UiO (regelstyrt), erfaringsdeling (god praksis) og "sjekkpunkt" ift hva som har skjedd siden i fjor. Det legges opp til et fellesmøte før påske der ressursgruppene presenterer opplegg og innhold for kompetansedagen.

Når det gjelder mandatet ønsket ressursgruppene en oppklaring ift hvor strengt det skal avgrenses til post grant. God innsats og støtte i søknadsskrivefasen kan ha positiv innvirkning på senere drift, og søknadsrelevante probelemstillinger kan derfor også være aktuelt å adressere for ressursgruppene. AU-EFV støtter dette.

Sak 4. Eventuelt

Ingen saker ble meldt under evt.

Publisert 9. feb. 2024 11:26 - Sist endret 19. mars 2024 13:28