English version of this page

Nå kan du søke om opptak til honours-sertifikat i Livsvitenskapsinnovasjon

Er du masterstudent og ønsker en karriere innen innovasjon og entreprenørskap kan du søke om opptak til det nyetablerte honours-sertifikatet i Livsvitenskapsinnovasjon. Søknadsfristen er 15. oktober. Oppstart vil være januar 2024. 

Illustrasjonsbilde av professor og studenter
Illustrasjonsbilde. Foto: Colourbox/Universitetet i Oslo.

Mastertillegg som gir tverrfaglig kompetanse

Studiet vil gi deg en unik og ettertraktet tverrfaglig kompetanse innen livsvitenskapsinnovasjon og entreprenørskap. For å søke må du allerede være tatt opp på et masterprogram eller profesjonsstudie. Det vil gå over ett år og tas ved siden av masterprogrammet eller profesjonsstudiet du holder på med, noe som betyr at du må ha ekstra arbeidskapasitet. Undervisningen er lagt opp slik at det ikke vil overlappe med annen undervisning. Studiet vil gi deg en unik og ettertraktet tverrfaglig kompetanse innen livsvitenskapsinnovasjon og entreprenørskap. 

Oppbygging og undervisning 

Honours-sertifikatet vil utgjøre 20 studiepoeng og er delt inn i følgende fire emner, Introduksjon til livsvitenskapsinnovasjon, Forretningsverktøy, Introduksjon til oppstartsmiljøet i livsvitenskap og et prosjektemne.

Undervisningen vil være organisert i forelesninger, seminarer og prosjektbasert i tverrfaglige team. Undervisningen vil være på engelsk. Du vil lære å identifisere og utvikle ideer fra livsvitenskapelig forskning til nye produkter og tjenester. 

Hvem bør søke?

Sertifikatet er et samarbeid mellom Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet og Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo, men studenter fra alle fakulteter oppfordres til å søke. Et viktig læringsutbytte i dette sertifikatet er å jobbe konstruktivt i små grupper med mennesker med ulik fagbakgrunn. 

Søk om opptak til honours-sertifikat i Livsvitenskapsinnovasjon


Øvrige honours-sertifikat ved UiO

Universitetet i Oslo tilbyr nå tre tverrfaglige honours-sertifikat for høyere gradsstudenter. Miljøhumaniora og miljøvitenskap ble lansert i 2020 og i høst kan du også søke om opptak til Education for Sustainable Health i tillegg til Honours-sertifikat i Livsvitenskapsinnovasjon.
 

 

Publisert 15. sep. 2023 06:06 - Sist endret 15. sep. 2023 12:11