English version of this page

Nyhetsbrev februar 2024

Image may contain: Human body, Dress, Font, Art, Rectangle.

Nyhetsbrev fra UiO:Livsvitenskap

Februar 2024

Livsvitenskapskonferansen 2024

Grafikk Livsvitenskapskonferansen 2024.

Helsedata er uten tvil et tema som vekker stor interesse og konferansen ble gjennomført med rekordhøy deltakelse 13.- 14. februar. Takk til alle deltakere, innledere, samarbeidspartnere og industripartnere som bidro til å gjøre konferansen til en aktuell, engasjerende og attraktiv møteplass. 

Se bilder fra konferansen 

Vinnere av pitchekonkurransen

Seks oppstartsbedrifter og innovasjonsprosjekter deltok på pitchekonkurransen som ble arrangert på Livsvitenskapskonferansen. Det var høyt nivå blant deltakerne, men juryen var enige om hvilke som fortjente å gå til topps.

Les mer

Bli med på markering for våre konvergensmiljø

Image may contain: Forehead, Glasses, Smile, Tie, Vision care.

Finansieringsperioden for våre andre generasjons konvergensmiljø er ved veis ende og vi inviterer til en hyggelig sammenkomst hvor vi får høre forskernes egne erfaringer fra å være i et konvergensmiljø.

Se programmet og meld deg på

Seks nye team klare for SPARK Norway

Seks nye forskningsgrupper er tatt opp i UiO:Livsvitenskaps innovasjonsprogram for helserelatert livsvitenskap, SPARK Norway. Teamene skal videreutvikle sine egne ideer slik at de kommer pasienter og samfunn til gode. 


MedWatch har intervjuet leder i SPARK Norway, Morten Egeberg Seks år med Spark i Norge – slik har det gått i (krever abonnement),

Sommerprosjekt for studenter

Påmeldingen åpnet 15. februar 2024 og ble stengt dagen etter da det ble fullt. 150 studenter har blitt inviterte til matchmaking seminar i mars. Av disse, er det 50 studenter som vil få forskningsprosjekt sommeren 2024. 

Les mer

Utlysninger fra Circle U.

Pris for tverrfaglig forskning

Universitetsalliansen Circle U. lyser ut pris for tverrfaglig og transdisiplinær forskning. Forskere og forskergrupper kan søke innen 1. mars 2024.

Les mer om Inter Circle U. Prize på Circle U.sine nettsider (på engelsk)

Sommerskole for studenter

Circle U. tilbyr sommerskoler innen demokrati, klima og global helse i år. Kursene tilbys ved utvalgte universiteter i Europa. "Rethinking Global Health" har søknadsfrist 1. mars.  

Les mer og søk (lenke til Circle U.)