kan-maten-vi-spiser-endre-verden

  • 27. sep. 2023

    Potensialet for å produsere mer plantebasert mat i Norge

  • 27. sep. 2023

    Hva er bærekraftig matproduksjon? 

  • 27. sep. 2023

    Kan vi produsere nok bærekraftig mat i Norge?

  • 27. sep. 2023

    Er det mulig å kombinere det som er sunt for kroppen og for kloden?  

  • 27. sep. 2023

    Kan bærekraftig mat forankres i fortidens landbrukspraksis og matkultur?   

  • 27. sep. 2023

    Kristin Asdal snakket om "Den store økonomiseringen av havet. Er det havet som skal gi oss fremtidens bærekraftige mat?". Her sammen med ordstyrer Anne Håskoll-Haugen.

  • 27. sep. 2023

    Paneldeltakerne (fra venstre) Karen V. Lykke, Birger Svihus, Helle Margrete Meltzer og Bjørn Gimming.

  • 27. sep. 2023

    Panelet bestod av (fra venstre) Karen V. Lykke, Birger Svihus, Helle Margrete Meltzer og Bjørn Gimming. Ordtyrer var Anne Håskoll-Haugen.

  • 27. sep. 2023

    De nordiske kostrådene: Hva er sunt kosthold? 

  • 27. sep. 2023

    Urbant landbruk og selvforsyning – hva kan hver enkelt av oss gjøre?