kan-maten-vi-spiser-endre-verden
-
27. sep. 2023
Er det mulig å kombinere det som er sunt for kroppen og for kloden?
-
27. sep. 2023
Kan bærekraftig mat forankres i fortidens landbrukspraksis og matkultur?
-
27. sep. 2023
Kristin Asdal snakket om "Den store økonomiseringen av havet. Er det havet som skal gi oss fremtidens bærekraftige mat?". Her sammen med ordstyrer Anne Håskoll-Haugen.
-
27. sep. 2023
Paneldeltakerne (fra venstre) Karen V. Lykke, Birger Svihus, Helle Margrete Meltzer og Bjørn Gimming.
-
27. sep. 2023
Panelet bestod av (fra venstre) Karen V. Lykke, Birger Svihus, Helle Margrete Meltzer og Bjørn Gimming. Ordtyrer var Anne Håskoll-Haugen.
-
27. sep. 2023
Urbant landbruk og selvforsyning – hva kan hver enkelt av oss gjøre?