English version of this page

Helsenæring på Arendalsuka: Se opptak og les kronikk

Direktør for Veksthuset for livsvitenskap, helse og teknologi, Hilde Nebb, var blant innlederne på møtet Fra forskning til produksjon – Norge et hjem for helsenæringen. Se møtet, og les arrangørenes kronikk.

Hilde Nebb og debattpanel.
Til venstre: Direktør for Veksthuset Hilde Nebb var blant innlederne i tillegg til Christine Wergeland Sørbye, administrerende direktør i Oslo Science City og André Bregård, daglig leder i Novo Nordisk Norway. Til høyre: Panelet bestod av Tone Trøen (H), Alfred Bjørlo (V), Idar Kreutzer, administrerende direktør i Finans Norge, Gunnar Bovim, styreleder i Innovasjon Norge, Mariann Hornnes, administrerende direktør i Direktoratet for e-helse og Per Morten Sandset, viserektor for innovasjon ved UiO leder av HelseOmsorg21-rådet. LMIs styreleder Veronika Barrabes var ordstyrer.tekst

Merk at Veksthuset for livsvitenskap har skiftet navn til Veksthuset for verdiskaping. Artikler skrevet før 2023 bruker gammelt navn.

Veksthuset for livsvitenskap, helse og teknologi arrangerte møtet Fra forskning til produksjon – Norge et hjem for helsenæringen i samarbeid med Legemiddelindustrien (LMI), Innovasjon Norge og Oslo Science City i Arendal 18. august.

Av Norunn K. Torheim
Publisert 31. aug. 2022 10:38 - Sist endret 5. jan. 2023 08:19