Universitetspedagogisk modul uten opptakskrav

LINK har nylig opprettet en modul som er åpen for alle vitenskapelige ansatte. Det er ikke nødvendig å ha undervisningsoppgaver for å delta. 

Avbildet undervisningsstituasjon med en silhuet av modulleder som skriver på en tavle

Innovation and your teaching er navnet på den nyopprettede modulen. Forelesningene foregår på engelsk, men gruppearbeid og innleveringer i modulen kan være på norsk, engelsk eller et annet skandinavisk språk. Modulen ønsker alle vitenskapelig ansatte velkommen, også midlertidige. Moduldeltakerne vil få 30 av de 200 påkrevde timene. Påmeldingsfristen er allerede 31. mai.

Denne modulen vil gi deg tid og støtte til å gjennomføre et prosjekt om noe du opplever at inspirerer og utfordrer deg når det gjelder undervisning. Basert på prosjektet vil du legge planer for hvordan, når og hvorfor du vil innovere, i bred forstand, i undervisningen din. I løpet av modulen vil modulens ledere og deltakere finne frem til og dele undervisningsressurser som kan være til støtte og inspirasjon.

Molly Sutphen leder modulen sammen med Kjetil Horn Hogstad. De reflekterer om hvordan de har samarbeidet om formen og organiseringen av modulinnholdet. 

– Akademikere på alle stadier av karrieren deler mange av de samme utfordringene. Det har vi lært etter mange år med samtaler og intervjuer med vitenskapelige ansatte om undervisningen deres. 

Imidlertid passer ikke samme løsning til alle. Hver undervisers unike situasjon krever skreddersydde løsninger. 

– Modulen gir deg tid og ressurser til å identifisere hva som inspirerer deg med undervisning eller læring; beskrive hva du trenger for undervisningen din; og identifisere utfordringer du står overfor. Samtidig vil vi foreslå mulige måter å møte utfordringene du identifiserer, og støtte deg i å holde inspirasjonen oppe.

Følg lenker for informasjon om kurset og om påmeldingsrutiner. Vi gleder oss til å møte deg til høsten!

Av Photo: Audun Bjerknes/UiO
Publisert 13. mai 2024 16:08 - Sist endret 14. mai 2024 09:04