English version of this page

David Hui

Kandidat til universitetsstyret i gruppen midlertidig vitenskapelig ansatte

David Hui, Stipendiat, Det medisinske fakultet

Forslagsstiller

  • David Hui

Valgplattform

Kjære kollegaer ved Universitetet i Oslo.

Jeg ønsker å stille til valg som representant for midlertidig vitenskapelig ansatte i Universitetsstyret. Som midlertidig ansatt har jeg selv erfart og erfarer utfordringene vi står overfor. Dermed vil jeg jobbe hardt for å sikre at dine behov blir tatt på alvor i beslutningsprosesser ved Universitetet i Oslo. Jeg stiller til valg med denne valgplattformen:

1. Trygge ansettelsesforhold, karriereutvikling og inkluderende arbeidsmiljø

  • Sikre en rettferdig lønns- og karriereutvikling for midlertidig vitenskapelig ansatte
  • Redusere bruken av midlertidige stillinger og øke andelen faste ansettelser
  • Legge til rette for fleksibel arbeidsform og en sunn balanse mellom arbeid og privatliv
  • Tilby veiledning, mentorordninger og nettverkssamlinger
  • Sikre åpenhet og medvirkning i beslutningsprosesser

2. Styrke kvaliteten på utdanning og forskning

  • Prioritere økte ressurser til undervisning og forskning av høy kvalitet
  • Legge til rette for tverrfaglig samarbeid og innovativ undervisning

Om meg

Jeg jobber som klinisk doktorgradsstipendiat på Øre-, nese-, halsavdelingen ved Institutt for klinisk medisin, der jeg utfører ph.d.-arbeidet om bruken av kunstig intelligens ved søvnundersøkelser hos barn. I tillegg underviser jeg medisinstudenter i øre-, nese-, halssykdommer. Jeg stortrives med å undervise medisinstudenter, og opplever at det er et stort privilegium å få være med på å forme morgendagens leger. Tidligere har jeg laget e-læringsressurser og en undervisningspodcast for medisinstudenter.

Jeg studerte medisin ved Universitetet i Oslo, og kjenner dermed godt til medisinstudiet og det å være student ved universitetet. Å være student og midlertidig vitenskapelig ansatt har mange fellestrekk. Begge aktivitetene har en sluttdato med de fordeler og ulemper som følger. Således er jeg motivert til å bruke erfaringene fra studietiden og som midlertidig vitenskapelig ansatt til å skape en best mulig arbeidsplass for deg.

Jeg opplevde å komme hjem da jeg begynte å jobbe ved Universitetet i Oslo. Studietiden har gitt meg en sterk tilhørighet til og ønske om å bidra for universitetet. Mine kollegaer beskriver meg som en fleksibel, hardtarbeidende og strukturert person. Disse egenskapene ønsker jeg å bruke konstruktivt for at du som midlertidig vitenskapelig ansatt skal kunne få en best mulig hverdag. Således ønsker jeg å stille til valg for et verv i Universitetsstyret.

Publisert 30. apr. 2024 12:00 - Sist endret 30. apr. 2024 12:00