Partnerseminar for Oslo universitetssykehus

Hvordan få til endring og samarbeid på tvers av organisasjon og faglig bakgrunn?

Foredrag av Bjørn Erik Mørk, førsteamanuensis ved Institutt for strategi og entreprenørskap, Handelshøyskolen BI med presentasjonen:Teaming, læring og samarbeid på tvers


Partnerseminaret inngikk i universitetssykehusets lederinspirasjonsseminarrekke, hvor det avholdes to seminarer årlig. 
 

Om lederinspirasjonsseminarene

Som en del av sykehusets tilbud til alle våre ledere gjennomfører vi inspirasjonsseminarer om  ledelse og lederutvikling. Temaene som tas opp her adresserer relevante lederutfordringer i praksis og hvordan disse kan håndteres på en hensiktsmessig måte. Det som formidles skal kunne belegges med forskning/empiri, og/eller være et aktuelt ledelsestema i samfunnsdebatten. Som oftest tas det utgangspunkt i nyere forskningsresultater. 

Vanligvis deltar det mellom 250 og 400 ledere på inspirasjonsseminarene. Deltakerne representerer et tverrsnitt av våre ledere, og dekker de fleste yrkeskategorier og ledernivåer ved sykehuset. Totalt er det ca 1 400 ledere og 22 000 medarbeidere ved OUS.

Formatet er låst til et stort auditorium med mulighet for mingling i Rikshospitalets glassgate. Vi ønsker å involvere deltakerne, og vanligvis gjør bidragsyterne dette gjennom summing og refleksjonsoppgaver. Men vi har også fått til workshop med gruppearbeid og  paneldebatt. Et typisk oppsett er:

13:30-14:20        Bolk 1

14:20 - 14:40      20 minutters minglepause

14:40 -15:30       Bolk 2

 

Alle seminarer evalueres gjennom en deltakerundersøkelse umiddelbart etter gjennomføring. Resultatene av denne distribueres til alle deltakerne sammen med en handout-versjon av presentasjonen, samt referanser til eventuell mer informasjon om emnet.

 

Arrangør

Oslo universitetssykehus, Partnerforum,
Emneord: Ledelse, Kommunikasjon, Effektivitet, HR og kompetanseutvikling
Publisert 13. mai 2019 16:12 - Sist endret 12. juni 2019 12:00