Dato | Undervises av | Sted | Tema | Kommentarer / ressurser |
08.01.2004 | Aud 1 SB | Felles orienteringsmøte for kulturhistoriske emner | Kl. 10.15 - 12.00 | |
21.01.2004 | Aud 1 HE | Felles gruppesamling | Kl. 16.15 - 18.00 | |
28.01.2004 | Inger Johanne Lyngø | Und.rom 1 GS | Ernæringsvitenskapens historie | Kl. 12.15 - 14.00 |
04.02.2004 | Inger Johanne Lyngø | Und.rom 1 GS | Sult og appetitt i historien | Kl. 12.15 - 14.00 |
11.02.2004 | Richard Gjems | Und.rom 1 GS | Gruppesamling | Kl. 12.15 - 14.00 |
03.03.2004 | Ragnar Pedersen | Und.rom 1 GS | Det førindustrielle kostholdet | Kl. 12.15 - 14.00 |
17.03.2004 | Richard Gjems | Und.rom 1 GS | Gruppesamling | Kl. 12.15 - 14.00 |
21.04.2004 | Annechen Bugge | Und.rom 1 GS | Den norske middagen | Kl. 12.15 - 14.00 |
28.04.2004 | Virginia Amlien | Und. rom 1 GS | "Eating out" - fremveksten av norsk restaurantkultur | Kl. 12.15 - 14.00 |
05.05.2004 | Inger Johanne Lyngø | Und.rom 1 GS | Alternative kostholdsideologier - oppsummering | Kl. 12.15 - 14.00 avlyst, ny tid 12.mai |
12.05.2004 | Inger Johanne Lyngø | 420 HW | Alternative kostholdsideologier - oppsummering | kl. 10.15 -12.00 |
12.05.2004 | Aud 1 GS | Felles gruppesamling | Kl. 12.15 - 14.00 | |
01.06.2004 | Frist for mappeinnlevering | Kl. 14.00 |
Undervisningsplan
Publisert 6. mars 2005 13:00