Labundervisning i Fys1120 2022

Labundervisningen fra H2022 består av en obligatorisk laboppgave samt en prelab-oppgave som du leverer på canvas.

Prelab: Før lab'en leser du gjennom beskrivelsen av lab-øvelsen, gjør oppgavene som skal gjøres før lab-øvelsen og leverer disse som en Jupyter notebook på canvas. Du skal bruke denne Jupyter notebook'en under selve lab-øvelsen også. Vi har laget en skisse til en Jupyter notebook som du kan ta utgangspunkt i som du finner her. (Du kan laste ned notebook'en med en knapp øverst til høyre. Hvis denne knappen ikke virker, kan du høyreklikke på knappen, kopiere lenken, og så lime lenken inn i en ny tap i din web-browser).

Lab-oppgaven består av en øvelse som gjøres på labben. Øvelsen tar ca. 3 timer. Merk at du må være tilstrekkelig forberedt for å kunne gjennomføre labben i løpet av tiden som satt av. Du finner en fullstendig beskrivelsen av labben her.

Labtidspunkt: Du velger ditt labtidspunkt i canvas under "Personer"->"Grupper" og så velger du en av gruppene som begynner med "Lab gruppe", f.eks. "Lab gruppe 1 - mandag 31. okt kl. 09-12".

Labrapport: Du svarer på alle oppgavene (både før og under labben) i en Jupyter notebook. Denne godkjennes direkte av labassistenten på slutten av labben.

Labansvarlig: Har du spørsmål om labben kan du ta kontakt med labansvarlig, som er gruppelærer Gert.

 

 

 

Publisert 24. okt. 2022 09:48 - Sist endret 25. okt. 2022 11:58