Syvende sans

.

 Vi har valgt tema 2: Beyond human

I vårt prosjekt jobber vi med ansatte ved mathallen og utforsker hvordan vi kan designe, teste og produsere en teknisk løsning som overgår menneskelige ferdigheter, er funksjonell og ser bra ut. Alt dette gjør vi sammen med brukerne

Vi er:

Valgt målgruppe:
Ferskvareforhandlere på mathallen.

Problemstilling:
Brukergruppen er ansatte på en ferskvare forhandler som bla. serverer kjøtt som de varmer opp og holder varmt i et vannbad. Mattilsynet krever at temperaturen i kjøttet blir loggført med jevne mellomrom. Denne loggføringen gjør brukeren med penn og papir, noe tar lang tid. Brukerne ønsker en digital løsning som gjør denne oppgaven enklere.

Mål / Visjon:
Å designe en løsning som enkelt kan loggføre temperatur digitalt.

Datainnsamlingsmetoder:

  • Intervjuer (semi-strukturerte og åpne);
  • Observasjoner (åpne, passive og aktive);
  • Andre verktøy for kvalitative undersøkelser:
    rike bilder, persona, scenarier, storyboard, kundereise.

Persona:
Etter fullførte intervjuer, direkte og indirekte feltobservasjoner, har vi utviklet en persona som et verktøy for å formidle brukskonteksten:

Prototyping og skissering:
Vi har foreløpig laget skisser som vi vil gå i gjennom med bruker, for å lære mer om brukers behov og ønsker, og hvilke ideer vi bør gå videre med eller eventuelt endre på eller droppe, når vi skal videreutvikle en prototype. Skissene er ment å si noe om hvordan bruker kan registrere temperaturen, og foreslår et grensesnitt

Skisser:

               

Storyboard:
Vi har laget et storyboard for å illustrere løsningen:

Prototyping:

Presentasjon Oblig 2:
Presentasjon 1

Presentasjon Oblig 3: 
Presentasjon 2

Kode på GitHub:
GitHub

Prosjektvideo:
Video

Publisert 15. mars 2023 12:09 - Sist endret 29. mai 2023 19:08