Obligatoriske oppgaver

I IN2090 er det 6 obligatoriske innleveringsoppgaver som må være godkjente for å kunne gå opp til eksamen. Alle studenter må være kjent med retningslinjene for obligatoriske oppgaver ved IFI. Les også krav til obligatoriske oppgaver ved Ifi.

Alle oppgavene skal leveres i Devilry.

Lever kun .pdf eller rene tekstfiler (f.eks. .txt eller .sql). .rtf, .doc, .docx er IKKE tekstfiler (typisk er en tekstfil noe vi skriver i en kodeeditor, f.eks. Atom). Håndskrevne sider skannes til pdf. Bildefiler konverteres. Spør gruppelærer om du ikke vet hvordan du gjør dette.

  Frist Merknader
Oblig 1 - ORM 5. sept 23:59  
Oblig 2 - ORM 19. sept 23:59  
Oblig 3 - SQL select 3. okt 23:59 Filer til oblig 3 finnes her
Oblig 4 - ORM 17. okt 23:59  
Oblig 5 - SQL 31. okt 23:59 Denne vil ta lengre tid enn oblig 3!
Oblig 6 14. nov 23:59 Du velger om du vil gjøre obligen
med Java (JDBC) eller Python (psycopg)

Alle obliger vil bli publisert minst to uker før fristen.

Utsettelse

Det gis inntil tre kalenderdager utsettelse ved sykdom dersom du leverer egenmelding.

Dette gjøres ved å sende en e-post til gruppelærer (på den gruppa du er tatt opp til) før fristen. Alle andre søknader om utsettelse (også for sykdom ut over 3 kalenderdager) rettes til studieadministrasjonen. Faglærere kan ikke innvilge utsettelse. NB. Fristene i innleveringssystemet er «harde», dvs. levering etter fristen er teknisk umulig.

Nytt forsøk

På obligatoriske oppgaver er det mulighet for nytt forsøk hvis man ikke får den godkjent. Merk at det må være gjort et ordentlig førsteforsøk, dvs. å levere et tomt dokument for å få en lengre frist regnes ikke som et forsøk.

Tilbakemeldinger

Med innleveringer annenhver uke, og inntil 40-50 oppgaver per retter (ja, noen ganger mer), kan tilbakemeldinger utover poengsettingen være korte. Ønsker du mer tilbakemelding på oppgaven din, kan du ta kontakt med den som har rettet når hun/han har gruppetime. Du kan heller ikke forvente grundige tilbakemeldinger pr. e-post, det har vi dessverre for få rettere til. Det anbefales at man diskuterer løsningen sin med andre som løst den samme oppgaven. Det er kostnadsfritt, lærerikt og ofte veldig hyggelig.

Publisert 21. aug. 2018 18:05 - Sist endret 31. okt. 2018 21:33