Obligatoriske oppgaver MAT1100 høsten 2019

Det er to obligatoriske oppgaver i MAT1100 høsten 2019. Begge må være godkjent for at man skal få gå opp til avsluttende eksamen i emnet. Erfaringsmessig ønsker noen studenter å bytte gruppe i løpet av semesteret (etter 1. september). Dette lar seg gjøre dersom det er plass på gruppen man man ønsker å bytte til. Men merk at obligene rettes av den gruppelæreren  som underviser den gruppen man er registret på i StudentWeb. 

Oblig 1

Den første oppgaven (oblig 1) er en ren skriftlig innlevering. Ordinær frist for levering er torsdag 19. september kl. 14.30 i Canvas. Oppgavesettet til oblig 1 blir lagt ut på semestersiden torsdag 5. september. Generell informasjon om obligatoriske innleveringer av typen oblig 1 finnes her.

Oblig 2

For den andre obligatoriske oppgaven (oblig 2) er opplegget litt annerledes. Oppgavesettet til denne legges ut på semestersiden fredag 11. oktober. Den ordinære skriftlige innleveringen erstattes her av en muntlig presentasjon på ca. 30 minutter. 

Dere presenterer én utvalgt oppgave fra oppgavesettet på en tavle/whiteboard, og presentasjonene skjer i par (to og to). Det er tillatt å ta med skriftlig manus, men dere må være forberedt på at gruppelærerne, som er eksaminatorer, kan be om begrunnelser for regningene. Dere kan selv finne dere en "læringspartner". De som ikke finner seg en læringspartner selv, blir fordelt i par av gruppelærer etter oblig 1 og midtveiseksamen. 

Studenter som tilhører gruppe 1–20 vil få en epost fra sin gruppelærer om mulige presentasjonstider man har å velge fra, mens studenter som tilhører selvstudiumsgruppe 99 selv må ta kontakt med gruppelæreren som rettet obligatorisk oppgave 1 for å avtale presentasjonstidspunkt innen mandag 21. oktober kl. 12.00. 

Tilslutt setter gruppelærer opp en tidsplan for presentasjonene. 

 

Publisert 7. aug. 2019 11:30 - Sist endret 7. okt. 2019 08:24