Leseplan uka 14/4-17/4

Hei

Etter innlevering av obligen, virker det som alle som nå følger kurset forstår norsk så fremtidige beskjeder blir på norsk.

I uka etter påske foreslår jeg at dere leser fra side 113 (Exact sequences and excision) til og med formuleringen av Proposisjon 2.21. Dette inkluderer definisjonen av relativ homologi og formuleringen av eksisjonsteoremet. Jeg vil skrive et kort sammendrag av dette stoffet som jeg legger ut i løpet av påsken.

Beviset for eksisjons teoremet vil jeg kommentere senere. Dere kan også se på oppgave 5 og 11 fra seksjon 2.1. Jeg legger ut løsningsforslag etter påske.

Siden jeg fikk følelsen at de video forelesningene jeg holdt mandag og tirsdag denne uka gikk nokså fort når jeg foreleste fra et ferdig skrevet manuskript, oppfattet jeg dere slik at vi dropper denne undervisningsformen og at jeg heller legger ut sammendrag/forelesningsmanuskript her på siden. For å ikke miste kontakten med dere ønsker jeg likevel og invitere til zoom-møter hver tirsdag kl. 12.30. De som vil kan da logge seg på og stille det de måtte ønske av spørsmål og komme med kommentarer. (Om ingen har møtt 12.30 er jeg standby til ca. 12.45, men om ikke noen er på innen da lukker jeg møtet.)

Published Apr. 3, 2020 12:49 PM - Last modified Apr. 3, 2020 12:50 PM