Informasjon om undervisning høsten 2020

Oppstartssamlingen er planlagt med en fysisk samling som har obligatorisk oppmøte. Kan du ikke møte, må du ta kontakt med oss på rektorutdanningen@ils.uio.no.

Dersom du er i risikogruppen for Covid-19, og du vil ha behov for tilrettelegging av din studiehverdag høsten 2020, skal du søke om tilrettelegging i henhold til vanlige prosedyrer. Vi ber deg søke så raskt som mulig:

https://www.uio.no/studier/tilrettelegging-permisjon/tilrettelegging-studiehverdag.html

Høsten 2020 vil bli et semester som krever at du som student i stor grad må forholde deg aktivt til informasjon om eventuelle endringer ved UiO og i det emnet du følger som følge av situasjonen med Covid-19. Du må kjenne til UiOs veileder for smittevern og tiltak for å ivareta dette.

Undervisningsopplegget og hva som kreves av forberedelser og etterarbeid av deg vil variere. Det kan komme endringer i løpet av semesteret.

Som student er du ansvarlig for å holde deg oppdatert på informasjon som publiseres her: https://www.uio.no/om/hms/korona/index.html, på fakultetenes hjemmesider, på semestersider og i Canvas-rommene til det emnet du følger.

Vi ser frem til oppstart i september og ønsker deg i mellomtiden en riktig god sommer. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt på e-post: rektorudanningen@ils.uio.no.

Publisert 30. juni 2020 15:14 - Sist endret 30. juni 2020 15:14