English version of this page

Oppbygging og gjennomføring

Studieløp

Eksempel med lang masteroppgave på 60 studiepoeng og 60 studiepoeng emner: 

4. semester Masteroppgave Masteroppgave Masteroppgave
3. semester Masteremne Masteroppgave Masteroppgave
2. semester IN4380 – Digital Transformation of Healthcare Masteremne Masteroppgave
1. semester IN4340 – Deltakende kvalitative forskningsmetoder IN5210 – Information Systems DIGHEL4360 – Informasjonsteknologi i helsesektoren
  10 studiepoeng 10 studiepoeng 10 studiepoeng

Eksempel på kort masteroppgave på 30 studiepoeng og 90 studiepoeng emner: 

4. semester Masteroppgave Masteroppgave Masteroppgave
3. semester Masteremne Masteremne Masteremne
2. semester IN4380 – Digital Transformation of Healthcare IN5090 – Health data and decision-making Masteremne
1. semester IN4340 – Deltakende kvalitative forskningsmetoder IN5210 – Information Systems DIGHEL4360 – Informasjonsteknologi i helsesektoren
  10 studiepoeng 10 studiepoeng 10 studiepoeng

Tabellene ovenfor er eksempler på hvordan et studieløp kan bygges opp. Du kan strukturere studieløpet annerledes om du ønsker det, for eksempel ved å starte på masteroppgaven allerede i første semester. Alle emner skal fullføres og bestås før siste semesteret.

Obligatoriske emner

Studieretningen har fire emner som er obligatoriske for alle:

Høstemner:

Våremner:

Velger du å skrive en kort masteroppgave, må du også velge følgende:

Våremne:

Øvrige emner

Valg av emner tas i samråd med veileder, og bør være tilpasset temaet for masteroppgaven. Plan for masterstudiet, inkludert ikke-obligatoriske emner, skal godkjennes av programrådet.

Under finner du emner vi kan anbefale på generell basis:

Masteroppgaven

Se felles informasjon om masteroppgaven på programsiden.

Emne- og semestersider

Klikk deg inn på hvert emne (se i tabellen ovenfor) for å finne blant annet:

  • Timeplan
  • Tid og sted for eksamen
  • Pensum og læringskrav

Studiekvalitet

Studieprogrammer og emner blir jevnlig evaluert for å sikre og utvikle studiekvaliteten.

Publisert 2. juni 2021 20:56 - Sist endret 4. des. 2023 08:10