Obligatorisk velkomstmøte for nye farmasistudenter

Obligatorisk møte for alle nye studenter på farmasi med viktig informasjon om ditt studieprogram.

En ny student prater med en fadder

 

Velkomstmøtet markerer starten på studietiden din ved Farmasøytisk institutt hvor du blant annet får viktig informasjon om studiets første uker og praktisk informasjon om gjennomføring av studiet. Du vil møte instituttleder og utdanningsleder, studieveiledere og viktigst av alt - dine nye medstudenter. 

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk å delta på møtet, og manglende oppmøte vil føre til at du mister studieplassen din. Hvis du ikke har anledning til å møte, så må du sende e-post med dokumentasjon til studieinfo@farmasi.uio.no så snart som mulig og senest dagen før møtet.

Oppmøte og registrering

Møtet starter kl.09.30, men vi ber om at du møter kl.09.00 for registrering. Møt opp ved hovedinngangen til STAMI i Gydas veg, registrering er like innenfor hovedinngangen.

Møtet varer til omtrent kl.11.30, da vil dere bli delt opp i faddergrupper og vi går samlet til Farmasibygget og spiser lunsj.

Hvordan kommer jeg meg dit?

Den enkleste måten å komme seg dit på er å ta t-bane, trikk eller buss til Majorstuen. Bruk Ruter-appen og/eller lenke til kart øverst på siden.

Publisert 7. juni 2024 14:12 - Sist endret 17. juni 2024 07:21