Oppbygging og gjennomføring

Studieretning i folkehelsearbeid og bærekraftige helsetjenester er et fulltidsprogram på 120 studiepoeng og går over 2 år.

Studiet er organisert i obligatoriske emner i folkehelsearbeid og bærekraftige helsetjenester (20 studiepoeng), metodefordypning (10 studiepoeng), fellesemner (35 studiepoeng), valgfrie emner (25 studiepoeng), samt masteroppgave på 30 studiepoeng. I tabellen under ser du oppbygning og gjennomføring av læringsaktivitetene. 

4. semester FHE5090 – Masteroppgave
3. semester FHE5200 – Folkehelse og ikke-smittsomme sykdommer FHE5000 – Folkehelseetikk FHE5210 – Sosial ulikhet i helse FHE5010 – Komplekse intervensjoner og implementering Valgfritt emne Valgfritt emne
2. semester HELSEF4510 – Medical and Health Related Research Ethics

HELSEF4420 – Fordypning i kvalitativ metode / HELSEF4430 – Fordypning i kvantitativ metode

Valgfritt emne Valgfritt emne
1. semester FHE4000 – Innføring i folkehelse, epidemiologi og bærekraft FHE4200 – Helsepedagogikk og helsekommunikasjon HELSEF4410 – Introduction to Qualitative Methods INTHE4020 – Introduction to Quantitative Methods Valgfritt emne

Studiepoeng

5

Valgfrie emner for studieretningen Folkehelsearbeid og bærekraftige helsetjenester

I studieretningen Folkehelsearbeid og bærekraftige helsetjenester er det lagt opp til at du skal ta fem valgfrie emner (tilsammen 25 studiepoeng). Her er en liste over anbefalte emner som passer inn i timeplanen for studieretningen. De valgfrie emnene er lagt i perioder, og du kan kun velge ett emne i hver periode da emner i samme periode blir tilbudt på samme tidspunkt.

Anbefalte valgfrie emner

Det tilbys valgfrie emner i slutten av 1. og 2. og 3. semester. De valgfrie emnene er lagt i perioder, og du kan kun velge ett emne i hver periode da emner i samme periode blir tilbudt på samme tidspunkt.

Høst, første semester:

Periode 1:

Vår, andre semester:

Periode 1:

Periode 2:

Periode 3:

Høst, tredje semester:

Periode 1:

Periode 2:

Andre emner ved Institutt for helse og samfunn:

Under ser du andre emner ved Institutt for helse og samfunn som kan innpasses som valgfrie emner i graden. Disse emnene er ikke tilpasset timeplanen for studieretningen Folkehelsearbeid og bærekraftige helsetjenester. Om du ønsker å melde deg opp til emner fra denne listen, må du selv påse at obligatorisk aktivitet og eksamen ikke kolliderer med andre obligatoriske og valgfrie emner du er oppmeldt til.

Høstemner:

Våremner: 

Vitnemål og grad

Studiet leder fram til graden: Master i folkehelsevitenskap og epidemiologi, Studieretning: Folkehelsearbeid og bærekraftige helsetjenester

Vitnemålet blir utstedt når du har avlagt emner som til sammen oppfyller kravene til en grad. Les mer om vitnemål.

Publisert 12. juli 2022 15:27 - Sist endret 28. nov. 2023 12:52