Obligatorisk velkomstmøte Geologi og geografi og Geofysikk og klima

Velkomstmøte for alle nye studenter på Geologi og geografi og Geofysikk og klima. Du får nyttig informasjon om studiet og studiestart, samt får fadder og blir med i en faddergruppe. Møtet er med lunsj.

Foto: Velkommen og hilserunde ved studiestart på geofag på Fysikkbakken, Blindern. . Foto: Gunn Kristin Tjoflot

Velkommen og hilserunde for nye GEO-studenter på Fysikkbakken, Blindern. Foto: GEO/gk

Velkommen som student på Institutt for geofag!

Mandag 12. august er det obligatorisk velkomstmøte klokka 10.00 i Auditorium 1, Geologibygningen

Møtet er felles for alle nye studenter på bachelorprogrammene Geologi og geografi og Geofysikk og klima ved Institutt for geofag. På møtet vil du treffe flere av oss på instituttet, og du vil også få en fadder og en faddergruppe som du inngår i. Du får lunsj når møtet er ferdig.

Velkomstmøtet er obligatorisk for å beholde studieplassen. Det er viktig at du gir beskjed til studieinfo@geo.uio.no om du ikke kan delta. Meld fra i god tid før møtet!

Studiestartsuka skal gjøre dere kjent med studiet, studielivet, oss på Institutt for geofag og ikke minst hverandre. Vi har felles opplegg for studenter fra Geologi og geografi og Geofysikk og klima, slik at du kan bli kjent med mange også på tvers av studieprogrammene.

Har du ikke vært på UiO før? Du finner veibeskrivelse og områdekart over Campus og hvor Geologibygningen er, her:

Ny i Oslo?

Du kan ta offentlig transport til Blindern; sjekk reiseplanleggeren til Ruter# (ruter.no). Studenter under 30 år får rabatt på 30-dagersbillett på offentlig transport fra Ruter.

Du kan også sjekke ut alternative måter å komme deg frem på. Det finnes både billige og gratis sykler på Finn.no, og det er enkelt å leie sykkel på oslobysykkel.no, eller av et av selskapene som leier ut el-sparkesykkel.

Velkommen som student på geofag!

Publisert 18. apr. 2024 14:11 - Sist endret 18. apr. 2024 14:11