Obligatorisk velkomstmøte!

Velkommen til Matematikk: data, modellering og beregninger! Vi starter med et obligatorisk velkomstsmøte hvor du får viktig informasjon om de første ukene på Blindern.

Studenter på infomøte

Foto: Jarli & Jordan

Programleder Øyvind Ryan og programkoordinator Amanda Padlesak ønsker alle velkommen og gir viktig informasjon om studiets første uker og praktisk informasjon om gjennomføring av studiet.

Møtet er obligatorisk og manglende fremmøte vil føre til at du mister studieretten din. Meld deg på velkomstmøtet eller søk om fritak.

Oppmøte

Velkomstmøtet starter kl. 10:00, men det blir servering av vafler og kaffe fra kl. 9:30. Møt opp i foajeen i Vilhelm Bjerknes' hus. 

Studiestartuke og programseminar

I løpet av studietida kommer du til å skaffe venner som varer livet ut! Noen av disse blir du kjent med allerede denne første dagen. Vi snakker også litt om forventningene du har til studiene og hvilke forventninger vi har til deg.

Instituttet spanderer lunsj rundt 12. Du får også møte fadderne som skal guide deg gjennom den første uka. Dette er erfarne matematikkstudenter som gleder seg til å gi dere en alle tiders studiestart.

Undervisningen starter 19. august, og det vil være et programseminar med overnatting for alle studenter på programmet fra 16. til 17. september.

Vi gleder oss til å møte akkurat deg denne dagen, og håper du er like spent som oss! Velkommen!

Ny i Oslo?

Les her hvis du lurer på hvordan du kommer deg til Blindern.

Publisert 14. juni 2024 16:35 - Sist endret 24. juni 2024 08:03