Registrere og redigere rom

Brukere med "Core admin" rolle kan registrere og redigere et rom i BookitLab UiO

Hvordan kan man registrere et rom?

1. Gå til "ADMIN PANEL", den nederste på navigasjons meny (på den venstre siden)
  2. Klikk "LOCATIONS" på navigasjons meny, og deretter "Buildings" under "LOCATIONS".""
  3. Finn bygget der du vil legge til rom og klikk tall i # kolonne.
    • Byggs navn er registrert i format av "[Bygningskode] - [Bygningsnavn]" som finnes på "UiOs Bygningsoversikt". Det vil si at forkortelser som KNH for Kristen Nygaards hus, eller OJD for Ole-Johan Dahls hus, ikke kan brukes for søk.
    • Hvis bygget ikke finnes, må bygget legges til av Main Admin. Ta kontakt til bookitlab-hjelp@usit.uio.no
  4. Klikk “+ Add new room” knapp på øverst høyre (rett under brukernavn). Da kommer et vindu på høyre side. ""
  5. Legge til "Room Number" og "Core Affiliation" som vil bruke dette rommet i hvert fall.

• Hvis nødvendig, kan man legge til "Maximum Occupancy". "0" betyr at det ikke har maks grensa.

• Hvis det er flere instrumenter som finnes i ett rom og "maximum occupancy" er satt på rommet, begrenses antall brukere som samtidig kan booke de instrumentene, til den som er satt til "maximum occupancy" av rommet. For eksempel, hvis "max occupancy" av Rom A er 1, og det finnes Instrument B og C der, kan kun en bruker booke en eller begge de Instrumentene på samme tidspunkt. Men mens en av de instrumentene er booket, kan andre brukere ikke booke det andre instrumentet.

6. Klikk "Save" knapp.

Nå kan rommet finnes i dropdown lista av "Room" feltet på "Asset" fane av "Instrument Settings" siden (må refreshes).

Hvordan kan man redigere et rom?

"Core admin" til en core som er registrert som "Core Affiliation" til rommet, kan redigere rommets innstillinger og opplysninger.

1. Gå til bygnings "Building Details" side ved å følge stegene 1-3 i #Hvordan kan man registrere et rom ovenfor.
  2. På raden til rommet du vil redigere, klikk tre prikker i "Actions" kolonne på lengst høyre av siden. Hvis du har rettighet til å redigere, ser du "Edit" knapp med blyant ikonet.""
  3. Da får du opp redigerings side på høyre av siden. Rediger innstillinger eller / og opplysninger.
  4. Klikk "Save" knappen til å lagre endringene.
Publisert 11. jan. 2023 15:43 - Sist endret 12. jan. 2023 08:04