Nye funksjoner i rapporten

Vi har lagt til flere innstillinger, mulighet til å filtrere på svar og en ny diagramtype.

Innstillinger for rapporten

Vi har lagt til flere valg på hva du vil at skal vises i rapporten. Nå kan du velge å få med beskrivelsen av spørsmålet og skjule svaralternativer som ingen har valgt. Du kan også endre tekststørrelse eller linjehøyde på tekst i lister. 

Viser alternativer for velg som skal vises i rapporten. Valgene er tekstlister, tekstfelter og bilder, diagrammer, beskrivelse for spørsmål og svaralternativer som ikke er valgt. Skjermbildet

Rapportfilter

Det har vært etterspurt å kunne filtrere på svar i rapporten. Det gjør det mulig å kun få opp de som f.eks har svart ja til å delta i en studie. Tidligere kunne dette kun gjøres i andre programmer som Excel. Vi håper den nye filtreringen vil gjøre det enklere for dere å analysere svarene direkte i Nettskjema. 

(Viken ble satt opp som svaralternativ før fylket ble oppløst) 

Ny graf for matriser - stablet søylediagram

Matrise har fått stablet søylediagram som ny diagramtype. Denne diagramtypen er lagt til for at det skal være enklere å sammenligne svar fra matrise på tvers av svaralternativer. 

Viser at stablet søylediagram er lagt til som alternativ i nedtrekksfeltet diagramtype, skjermbildet.


Ønsker du å gi oss en tilbakemelding på det nye designet eller noe du savner i Nettskjema? Da kan du fylle ut vårt tilbakemeldingsskjema.

 

Av Mette Sundal
Publisert 30. jan. 2024 13:00 - Sist endret 30. jan. 2024 13:00