Bruk av informasjonskapsler (cookies) i Passordtjenester

Passordtjenester bruker informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen bedre.

Informasjonskapsler er informasjonsfiler som ligger i nettleseren. Disse lagres lokalt hos bruker, og gjøre det mulig for nettleser å håndtere brukerpreferanser.

Du kan når som helst endre/fjerne dette:

Informasjonskapsler som brukes av Passordtjenester

Informasjonskapsel Formål
Local Storage Tar vare på hendelser og brukerinteraksjoner, tilstand (state), midlertidig.
session Mellomlagrer data for raskere respons fra nettsiden, og for å holde bruker innlogget.

Publisert 16. aug. 2023 12:32 - Sist endret 22. sep. 2023 13:39