Julekalender 2011

Det er adventstid. Det er desember. Det er tid for julekalender.

I desember 2011 kan alle ved UiO delta i en julekalenderquiz på chat-tjenesten. Hver dag er det et nytt spørsmål du kan bryne deg på, og hver dag trekker vi en heldig vinner blant de som hadde rett svar dagen før, som får en «symbolsk» premie. Man vinner selvfølgelig også store mengder heder og ære. I tillegg trekker vi én heldig vinner på juleaften som vinner en enda gjevere premie (gavekort på 500,- på komplett.no).

Hvordan

For å være med må man spørre postbot@chat.uio.no om dagens spørsmål. Det gjør man ved å starte en chat med denne brukeren, og skrive !luke. Du svarer på samme måte, med !svar <ditt svar>. Du kan få hjelp ved å skrive !hjelp. For å få status for gårsdagen, kan du skrive !status.

Det blir trukket en vinner hver dag fram mot jul, hvor alle som hadde riktig svar dagen før er med i trekningen.

Tjenesten er under utvikling, så det kan komme endringer underveis.

 

Spørsmål vedrørende konkurransen kan sendes per e-post til postmaster@uio.no, eller rettes til postmaster på xmpp. Kom gjerne innom rommet vårt, postmaster@conference.chat.uio.no

Regler

  • Hver dag trekker vi én heldig vinner blant de som har svart riktig den dagen.
  • 24. desember trekker vi én heldig vinner blant alle riktige svar. Her er hvert svar like mye verdt, som vil si at en person som har svart riktig hver eneste dag har stor sjanse for å vinne, men også at man ikke trenger å ha vært med fra første dag for å kunne vinne. Premien er et gavekort på 500,- fra komplett.no
  • Sendes det inn flere svar på samme luke, så er det nok at et svar er korrekt. Unntaket er luker hvor man får oppgitt alternativer eller ved ja/nei-spørsmål, da er det siste innsendte svar som gjelder.
  • Det er postmaster@uio som er dommer, jury og ankeinstans hva angår korrekte svar på spørsmålene. De er derfor diskvalifisert fra å delta.
Emneord: XMPP, chat, julekalender
Publisert 17. juli 2014 11:24 - Sist endret 3. feb. 2015 13:46